PVC függöny, termofüggöny, ipari függöny » Alkategóriák:

PVC függöny, termofüggöny, ipari függöny » Alkategóriák:

Ipari kapuk mögé
A gyakran nyitva tartott ipari csarnokok, raktárak kapunyílásaira szerelt PVC függönyök segítségével huzat, zaj és pormentes tereket hozhatunk létre, jelentős fűtési költség megtakarítással. Ezen PVC függönyök alkalmasak a targoncával való áthajtásra is.
Csarnokok térelválasztása
A rugalmas PVC térelválasztások lehetővé teszik csarnokok megosztását a fűtési költségek csökkentése ill. tiszta, pormentes terek kialakítása céljából. Védelmet biztosítanak a huzat, zaj és por ellen. A térelválasztások anyaga lehet PVC szalagfüggöny ill. PVC tábla, galvanizált vagy rozsdamnetes acél felfüggesztéssel.
 
 
Személybejárókra
Az ajtónyílásokra szerelt termofüggönyök védelmet nyújtanak huzat és por ellen ill. hőszigetelést biztosítanak.   Hűtőházakban, hűtőkamrákban is jelentős szerepük van az energiamegtakarítás, a hőmérséklettartás igénye miatt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hűtőkamrákra, autókra

A PVC függönyök használatával megakadályozható a hideg levegő kiáramlása a hűtő és fagyasztó kamrákból, így jelentős költségcsökkentést, energiamegtakarítást lehet ilyen módon elérni.
free joomla templatesjoomla templates
2019  Rollmaster Kft.  
PVC fuggonyokrol a kovetkezo oldalakon olvashat tobbet: PVC ipari fuggony - szalagfuggony HU1 , vagy a PVC ipari fuggony - szalagfuggony HU2
Szlovakiaban PVC fuggonyok gyartasaval foglalkoznak: PVC zavesy - lamelove clony vagy a PVC zavesy SK vagy a PVC zavesy SK2 ,Csehorszagban: PVC zavesy CZ
es Romaniaban: Perdele PVC industriale